Over ons.

Ongeveer tien jaar geleden zijn we hobbymatig in de webwinkel business gestapt. Inmiddels beheren we enkele webwinkels waarin we verschillende artikelen rond de thema´s hobby en creativiteit verkopen. Wij zijn Ineke en Erik Bieze. Ineke is al vanaf jonge leeftijd gefascineerd door stoffen, garens en andere creatieve materialen. Ze is gespecialiseerd in het naaien, borduren, quilten, breien en haken van veel mooie en unieke artikelen. Ze wordt enthousiast van Swarovski kristal, glas, metaal, hout en leer. Erik heeft vele jaren binnen de post- en telecom sector gewerkt. Hij is mede-eigenaar en ondersteunt bij de bedrijfsvoering, de communicatie, de marketing en ontwikkelt nieuwe ideeën voor de toekomst.

Bino Stickers.

Deze webwinkel genaamd Bino Stickers is uit zo´n nieuw idee ontstaan. We zijn gestart met met raam- en vinyl snijfolies. Met raam- en vinyl snijfolie zijn oneindig veel toepassingen mogelijk. Er kunnen bijvoorbeeld deuren, ramen en muren van woonkamers, slaapkamers, keukens, sanitaire eenheden enz. mee worden verfraaid. Zowel voor binnen- als buitenshuis kan het raam- en vinyl snijfolie worden gebruikt. Het maken van eigen teksten, namen, gezegden, slogans enzovoort is bij ons mogelijk. Wij hebben voor veel stickers verschillende lettertypes voor u beschikbaar. Onze stickers zijn in veel kleuren voor u beschikbaar. Hierdoor hebt u een grote keuzevrijheid in het product dat u graag zou willen bestellen. In de loop van de tijd hebben we allerlei andere activiteiten toegevoegd zoals Corona stickers, tuindecoratiedoeken, foto’s op panelen en herbruikbare raamfolie. Inmiddels zijn we ook gestart met de verkoop van allerlei digitale designs.

 Wat is Bino Stickers?

  • Bino Stickers is een familiebedrijf.
  • Bino Stickers verkoopt een assortiment stickers van raam- en vinyl snijfolie om allerlei zaken mee te kunnen decoreren en te beplakken. Ook verkopen we daaraan gerelateerde artikelen.

Waarom Bino Stickers?

  • Wij zijn veelal voordeliger dan andere aanbieders.
  • Wij hanteren een hoge kwaliteitsnorm.
  • Bij ons zijn personalisatie wensen mogelijk.
  • Goed en snel leveren is ons uitgangspunt.
  • Deskundigheid is onze belangrijke pijler.
  • Wij staan open voor al uw vragen.