Muurstickers. Welke ondergronden zijn geschikt?

Bij het plakken van een muursticker is het van groot belang dat de ondergrond stof- en vetvrij is. Alleen dan kan een muursticker goed hechten. Verder is het belangrijk dat u een muur hebt zonder teveel structuur. Bijvoorbeeld een grove pleistermuur is niet geschikt. Een licht reliëf van de muur is wel toegestaan maar het meest gunstige is een vlakke muur. Muren die net gestuct, geschilderd of behandeld zijn, moeten eerst minimaal 6 weken drogen voordat een sticker geplakt kan worden.

Welke ondergronden zijn geschikt?

U kunt onze muurstickers aanbrengen op onder andere behang, glad stucwerk, het overgrote deel van muurverf- en latexsoorten, glasvezel- of vliesbehang (glad) , houten afwerkwanden (glad), glas, plastic, metaalsoorten waaronder aluminium, deuren en keukenkasten. Een muur met een lichte structuur zal zichtbaar zijn door de sticker heen, het is belangrijk om daar rekening mee te houden.

Welke ondergronden zijn niet geschikt?

Ondergronden die niet gebruikt kunnen worden in combinatie met muurstickers zijn ondergronden van gips, ruw beton en granol wanden. Voor dergelijke ondergronden raden wij u aan vinyl muurstickers te bestellen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor Nederland bedragen € 2,95. Gratis verzending Nederland vanaf € 50,00.

De verzendkosten voor België en Duitsland bedragen € 5,95. Gratis verzending België en Duitsland vanaf € 75,00.

Wat zijn de levertijden?

Het maken van vinyl en raamfolie stickers is maatwerk en vereist behoorlijk handmatig werk. Onze levertijd is door uw custom made order(s) altijd afhankelijk van het soort product, de afmetingen en de kleur(en) die u bij ons koopt.

Wanneer u bij ons heeft besteld en het bedrag is op onze bankrekening bijgeschreven dan verzenden wij;

  • Muurstickers, deur-, trap- en raamstickers op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen de 2 en 5 werkdagen.
  • Raamfolie stickers op werkdagen binnen maximaal 5 werkdagen (maandag t/m vrijdag).
  • Overige producten binnen maximaal 8 werkdagen (maandag t/m vrijdag).